diumenge, 13 d’octubre del 2013

GESTUALITAT ESTÈRIL

Potser hauria d'estar alienat a una o altra banda però sempre m'ha molestat -fins límits insospitats- la gestualitat estèril. Constato -amb certa preocupació- com n'hi ha que s'obsessionen en incrementar les distàncies entre les diferents posicions -també la crispació- i prenen partit, privilegi que no els ha estat concedit per ser qui són. Malgrat sembli el contrari, poques coses es decideixen fora de la Casta. La resta només és distracció del personal i anar fent bullir l'olla. De fet, només és una lluita de poder entre diferents castes, totalment aliena a la vil canalla (el populatxo).
No ens enganyem: sempre ha estat així i només les revolucions -ja siguin d'un signe o d'un altre, sempre sobtades i radicals- han aconseguit canviar-ho. Francament: ja no me'ls crec! La simple observació de la realitat mostra quin és el seu objectiu: l'enriquiment personal. Fem una repassada en l'abans i el després de la situació econòmica dels ex-polítics?
Suposo que tot té el seu moment i aquest encara no ha arribat. Espero, mentre observo els moviments erràtics de la Casta, que la capacitat de curvatura arribi al seu límit i tot plegat es trenqui. És lamentable però, pel que s'entesten a demostrar, inevitable...

4 comentaris:

  1. N'hi ha pocs que pensin pel poble, si és que n'hi ha. i quan entren es topen amb tota aquesta Casta que l'únic que fan es transformar-se com ells.

    ResponElimina
  2. Hola EXORCISTA! Com et va tot? Ara feia dies que no estava a la xarxa i veig que les idees, i demés històries, segueixen sense esclats...Observo que si Catalunya no es desperta i d'una manera entusiasta, el tedi l'engolirà per sempre.
    Dit això, fins ben aviat que encara vaig de crani...

    Onze de setembre.
    INDEPENDÈNCIA!

    ResponElimina
  3. Hola Onze,
    Jo també fa dies que estic una mica desconnectat. He començat un nou projecte que em té bastant absort. Aquí tot continua igual: qui dia passa, any empeny!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Caram EXORCISTA! Doncs quan et sembli oportú ja diràs de què va aquest nou projecte que et té tan absort... Espero que et sigui interessant i profitós per compensar temps i esforç invertit.

    Fins ben prest...

    Onze de setembre.
    INDEPENDÈNCIA!

    ResponElimina